The Colony Salin
Nosič:  CD
Dostupnost:  Na objednávku

380 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  1.6.2018
  • Styl:  Doom Metal
  • Dodavatel: Plastic Head Music

  • Popis:  Rise Above

1. From The Hills To The Halls
2. Taken To The Tower
3. The Trial of Blackwynn Chaise
4. In Dreams We Die
5. The Lost Garrison
6. Beyond The Westward Path
7. For Treason We Rise
8. The Walls Have Ears
9. To Seal A Mountain
10. As Ice Into Blood
11. The Colony Slain

Související zboží