Icons Of The New Days
Nosič:  CD
Dostupnost:  Na dotaz
Odeslat dotaz

380 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  11.5.2018
  • Styl:  Heavy Metal
  • Dodavatel: Frontiers

1.  World Gone Mad
2.  Icons Of The New Days
3.  Not In A Place Like This
4.  When A Hero Takes A Fall
5.  Forevermore
6.  The Way I'll Remember
7.  Fallin'
8.  King's Reborn
9.  Long Way To Go
10. The Edge Of Darkness
11. Wait No Prayers For The Dying
12. All I Have Left