The Slaughter F Innoc
Nosič:  2CDG
Dostupnost:  Na objednávku

420 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  16.9.2016
  • Styl:  Black Metal
  • Dodavatel: Plastic Head Music

1. Goetia
2. Beneath A December Twilight
3. The Spell Of The Winter Forest
4. Aflame In The Halls Of Blasphemy
5. A Monument For Eternal Martyrdom
6. The Slaughter Of Innocence, A Requiem For The Mighty
7. At The Haunted Gallows Of Dawn
8. Christfire
9. Within The Ruins Of Eden
10. The Danse Macabre
11. The Beckoning (An Eternity Of Darkness)