Scare Force One Ltd.
Nosič:  CDG
Dostupnost:  Na dotaz
Odeslat dotaz

350 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  31.10.2014
  • Styl:  Heavy Metal
  • Dodavatel: AFM

1. SCG7: Arm Your Doors and Cross Check
2. Scare Force One
3. How to Slice a Whore
4. Hell Sent In the Clowns
5. House of Ghosts
6. Monster Is My Name
7. Cadaver Lover
8. Amen’s Lament to Ra II
9. Nailed By the Hammer of Frankenstein
10. The United Rocking Dead
11. She’s a Demon
12. Hella’s Kitchen
13. Sir, Mr. Presideath, Sir!