Milking The Stars:a Re-
Nosič:  CDG
Dostupnost:  Na dotaz
Odeslat dotaz

420 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  25.11.2014
  • Styl:  Stoner Rock
  • Dodavatel: Napalm Records

  • Popis:  

1. Let The Circus Burn
2. Mindless Ones '68
3. No Paradise For me
4. End Of Time (B-3)
5. Milking The Stars
6. Hallelujah (Fuzz And Swamp)
7. I Live Behind The Clouds (Roughed Up And Slightly Spaced)
8. Goliath Returns
9. Stay Tuned (Even Sadder)
10. The Duke (Full On Drums 'N Wah)
11. Last Patrol (Live)
12. Three Kingfishers (Live)