All For One
Nosič:  CDG
Dostupnost:  Na objednávku

399 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  26.6.2017
  • Styl:  Heavy Metal
  • Dodavatel: Plastic Head Music

  • Popis:  Reedice 2017 / Dissonance rec.

1.Take Control
2.Mind Over Metal
3.Sledgehammer Rock
4.All For One
5.Run Silent Run Deep
6.Hung Drawn & Quartered
7.Break The Chain
8.Take It Away
9.Seek & Destroy
10.Athletic Rock
11.Born To Be Wild (7&rdquo single with UDO)
12.Ballad Of Marshall Stack (12&rdquo B side)
13.Inquisitor (7&rdquo B side)
14.Mind Over Metal (live 1983)
15.The Power And The Glory (All For One sessions)