The Regal Tribe
Nosič:  CDG
Dostupnost:  Na dotaz
Odeslat dotaz

380 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  30.9.2016
  • Styl:  Progressive Death Metal
  • Dodavatel: Agonia Records

1. Beneath the Starless Skies
2. The One They Call the Usurpress
3. Across the Dying Plains
4. The Mortal Tribes
5. The Halls of Extinction
6. Throwing the Gift Away
7. Behold the Forsaken
8. On a Bed of Straw
9. The Sin That Is Mine
10. In the Shadow of the New Gods