Howling, For The Nightmare S
Nosič:  2LP
Dostupnost:  Na objednávku

630 Kč

Přidat do košíku:

  • Datum vydání:  14.07.2017
  • Styl:  Metal Core
  • Dodavatel: Relapse

  • Popis:  2xLP Black Gatefold Jacket

1. Fallen To Destroy
2. Blood Sermon
3. Hymn For The Children of the Black Flame
4. I Am The Spell
5. Die With Your Boots On
6. Serpent of the Crossroads
7. Unholy Salvation of Sabbatai Zevi
8. 7 Reece Mews
9. Burning Beneath the Devil's Cross
10. String Up My Teeth
11. Howling, For The Nightmare Shall Consume